TOTALE UITVERKOOP * 50% korting op ALLE producten * TOTALE UITVERKOOP

Frankie & Lou

Filter
Maat

Frankie & Lou

Frankie & Lou staat voor duurzame en eerlijke kindermode die op zijn eigen ritme danst - wild van hart, zacht van uiterlijk. Frankie & Lou neemt haar vrijheid en begeleidt kinderen met hart en ziel op weg naar de grote, wijde wereld.

Frankie & lou ziet zichzelf als aanbieder van een Key Pieces-collectie die duurzame, tijdloze lievelingsstukken biedt - die op veel verschillende manieren gecombineerd kunnen worden. Het kindermodelabel zet het klassieke ritme van de mode-industrie op zijn kop en richt zich op seizoensseries die de Key Pieces-collectie aanvullen met nieuwe kleuren, vormen en kwaliteiten.

De ziel van frankie & lou is eigenaar en ontwerper Arleny Stegmaier. Na vele jaren in de textielindustrie te hebben gewerkt, heeft de Zwitserse vrouw met Dominicaanse roots besloten om haar eigen weg te gaan - weg van de massaproductie mode-industrie, met duurzame en eerlijke normen. Met haar label frankie & lou staat Leny voor kwaliteit en transparantie. Bovendien zijn respect, authenticiteit en diversiteit belangrijke basiswaarden voor haar werk.

Frankie & lou maakt uitsluitend gebruik van duurzame, op schadelijke stoffen geteste biologische kwaliteit met GOTS- en OEKO-TEX-certificaat en wil als duurzaam kinderetiket verantwoordelijkheid nemen voor mens en milieu. Frankie & lou wordt in kleine series geproduceerd in een fabriek in Portugal en zorgt voor een duurzame en eerlijke productiemethode gedurende het hele proces.

De naam Frankie & lou is een synoniem voor het karakter van het merk. Frankie, afgeleid van de oude Duitse naam "Franke", betekent een vrij persoon te zijn. Lou, een vorm van "Ludwig", staat voor een sterke en gevierde vechter. Het is in deze geest dat Leny zijn eigen ritme heeft gevonden met frankie & lou.

frankie & lou organic wear

block
block
Min: €0 Max: €40

Santandar Tee - Mommy/daddy

Organic cotton

€32,50 €16,25

Mataro Skirt

Organic cotton

€35,50 €17,75

Malin Rib Bonnet

Organic Cotton

€29,50 €14,75
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u akkoord? Ja Nee Meer over cookies »