TOTALE UITVERKOOP * 50% korting op ALLE producten * TOTALE UITVERKOOP

Mrs. Ertha

Filter


MaatMrs. Ertha

Welkom in de wereld van Mrs. Ertha. Dit Portugese merk maakt producten voor mama’s en papa’s die houden van unieke producten. In de webshop van Les Petits Héros vind je een collectie die gecreëerd is met veel oog op detail. Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment.

Unieke en handgemaakte producten van Mrs. Ertha

Mrs. Ertha biedt jou ecologische, duurzame, organische en handgemaakte producten aan uit Portugal. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar schattige matching armbandjes voor jou en je kindje of je jouw kleine spruit tijdens de zomer wilt beschermen met een leuke strohoed. Mrs. Ertha biedt deze producten allemaal aan. In het aanbod vind je tevens een collectie van vier poppen terug die gebaseerd is op de principes van culturele diversiteit. Zo leren de kleinsten al spelend verschillende culturen kennen. Hoe dan ook, de unieke producten van dit merk zijn speciaal ontworpen om jou te laten genieten.

Ontdek ons diverse aanbod

We hopen dat jij evenveel plezier beleeft aan de collectie van Mrs. Ertha als wij en dat deze producten jouw moederreis nog magischer maken. Heb je vragen over specifieke producten? Of wil je meer te weten komen over ons? Neem dan contact met ons op via +32479909213 of stuur een e-mail naar [email protected].

 

Bekijk ook eens:

OYOY Living Design | Play Up kinderkleding kopen

block
block
Min: €0 Max: €40
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u akkoord? Ja Nee Meer over cookies »