SALES * 50% korting op ALLE producten * Vanaf €150 70% korting * SALES

OYOY Living Design

FilterMaat


OYOY Living Design

OYOY is meer dan alleen een designmerk, het is bedoeld voor moderne gezinnen die op zoek zijn naar herinneringen aan hun kindertijd en die nieuwe herinneringen willen creëren. Onze designcollecties zijn geworteld in de Deense tradities van eenvoud. Ze vertegenwoordigen een speelse maar rechttoe rechtaan esthetische benadering van design en ze begeleiden het dagelijkse gezinsleven.

Het Deense bedrijf OYOY Living Design A/S is in januari 2012 opgericht door de Deense ontwerpster Lotte Fynboe. De ontwerpen zijn klassiek, functioneel en duurzaam met unieke details en verleidelijke kleurencombinaties. Beïnvloed door traditioneel Deens design zijn de producten herontwerpen van jeugdherinneringen. Op basis van deze herinneringen worden unieke producten gecreëerd die gericht zijn op vorm en vergaderfunctionaliteit. 

De naam is geïnspireerd op de OY-letters, die sinds 1929 de handtekening zijn op alle Deense vliegtuigen. Ongeacht waar ter wereld de vliegtuigen zich bevinden, is het gevoel bij Denemarken te horen significant. Bij OYOY Living Design zijn ze ook trots op hun roots en de letters OY geven hun Deense erfgoed aan.

block
block
Min: €0 Max: €60

Placemat Snow Leopard

100% Silicone

€14,00 €7,00

Muslin Square - Tetradoek

100% Organic Cotton Tetradoek

€23,00 €11,50

Happy Forest Bedding - Junior

100% Organic Cotton

€60,00 €30,00

Placemat Lion

100% Silicone

€14,00 €7,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u akkoord? Ja Nee Meer over cookies »