SALES * 50% korting op ALLE producten * Vanaf €150 70% korting * SALES

BUY LESS. WEAR MORE. PASS ON.

Hi! Bedankt voor je interesse in mijn shop! Ik stel me graag even voor. Ik ben Sofie, getrouwd en mama van twee meisjes, Elodie en Cécile. Met Les Petits Héros ben ik op zoek gegaan naar duurzame, unieke en tijdloze kwaliteitsmerken van over de hele wereld. We kopen vaak om te kopen zonder dat we het echt nodig hebben of waar we achteraf misschien spijt van hebben. Dit is het laatste wat we nodig hebben in deze tijd van massaconsumptie, materialisme en milieuvervuiling. Dus daarom hier bij Les Petits Héros een duurzaam toekomstperspectief: unieke en exclusieve stuks van Les Petits Héros.

Daarnaast heb ik mijn eigen merk ontworpen van verschillende gebreide items die gemaakt worden in het gezelligste familiebedrijf van België. Het doel is om kwalitatieve, modieuze baby- en kinderartikelen te ontwerpen door gebruiksgemak, tijdloos en duurzaamheid te combineren. Onze voetenzakjes en dekentjes (die je kan laten personaliseren) zijn gemaakt van Merinowol. Een duurzame kwaliteitswol die zoveel voordelen biedt voor jouw mini: super zacht, antibacterieel, warm in winter, fris in zomer, jeukt niet, goed ademend, geurafstotend en zelfreinigend! 

Mama's, papa's, tantes, nonkels, oma's, kortom iedereen kan hier terecht voor de leukste kleertjes en accessoires voor alle kleine helden van 0 tot 8 jaar.

Als u opmerkingen of suggesties heeft, neem dan contact met me op via [email protected] . Ik hoor graag van u!

Veel liefs,

Sofie 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u akkoord? Ja Nee Meer over cookies »